Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Δροσερή Καρπουζάδα !!!



Κλασική καλοκαιρινή και άκρως δροσερή η καρπουζάδα !!!

Κόβουμε το καρπούζι σε φέτες  και βγάζουμε τα κουκούτσια.
Το βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με λίγο χυμό από λεμόνι λίγη ζάχαρη -ανάλογα πόσο γλυκιά την θέλεις η ποσότητα, και χτυπάμε δυνατά.
Αδειάζουμε τον χυμό σε μεγάλη κανάτα και προσθέτουμε λίγη βότκα ή ρούμι και μπόλικα παγάκια και ανακατεύουμε.
Μοιράζουμε  σε ποτήρια και απολαμβάνουμε !!!

Αλλος τρόπος είναι να κόψετε το καρπούζι στην μέση να το αδειάσετε και να δημιουργήσετε ένα βαθύ σκεύος σαν μπολ ή σαν καλαθάκι -καρπουζομπόλ .
Εκεί θα αδειάσετε τον χυμό θα βάλετε όλα τα υπόλοιπα υλικά και θα το απολαύσετε όλη η παρέα με καλαμάκια !!!
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ