Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Μαγικός χυλός για πίτες !!!


Για οσες δεν τον ξέρουν, αυτός ειναι ο μαγικός χυλός για να κάνετε τις πίτες με έτοιμα φύλλα να μοιαζουν με σπιτικές. Αν κάνετε μια πιτα με φύλλα κρούστας, χρησιμοποιηστε τον και κάντε την να μοιάζει σαν χωριάτικη πίτα που ανοίχτηκε με το χέρι... Τον χυλό δεν τον βάζουμε σε σφολιάτα!!!



Υλικά για 10-12 φύλλα κρούστας
2 κούπες αλέυρι
μισή κούπα σπορέλαιο
2 κούπες νερό ή γάλα (εγω προτιμω το νερό)
Τα ανακατεύουμε να γίνει ένας χυλός, όχι πολύ σφιχτός ή νερουλός. Απλώνουμε απο 2-3 κουταλιές σε κάθε φύλλο που θα βάζουμε ΕΚΤΟΣ απ το φύλλο που θα βάλουμε τη γέμιση (και να βάλετε χυλο σε αυτό το φύλο, δεν υπάρχει πρόβλημα απλά αν έχει πολλά υγρά η γέμιση θα έχει γεύση αλευρίλα) Τον χυλό που περισσεύει τον ρίχνουμε απο πάνω και χαράζουμε κομμάτια και ψήνουμε περίπου 30-40 λεπτά 180 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα

Θα δείτε οτι έχει τεράστια διαφορά απ το σκέτο φύλλο κρούστας και είναι ωραίο κόλπο για να πείτε οτι είναι χειροποίητη πίτα ;) .

Φωτο συνταγή Αναστασία Θεοχαροπούλου-

 


ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Xαλβάς σιμιγδαλένιος βελούδινος !!!!


    Μερίδες: 18
Υλικά
 1 φλιτζάνι λάδι  [μισό καλαμποκέλαιο μισό ελαιόλαδο]
1 φλιτζάνι σιμιγδάλι χονδρό
1 φλιτζάνι σιμιγδάλι ψηλό
3 φλυτζάνια ζάχαρη
4 1/2 φλυτζάνια νερό
1 φλιτζάνι σταφίδες ξανθές
1 φλιτζάνι καρύδια χοντροκομμένα ,η αμύγδαλα
1 ξύλο κανέλας
κομματάκια πολύ ψιλοκομμένα από φλούδα πορτοκάλι
κανέλα




 Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το λάδι,τα σιμιγδάλια,τις σταφίδες ,το ξύλο κανέλας, τα  καρύδια,και το ψιλοκομμένο πορτοκάλι
ανακατεύουμε σε μέτρια θερμοκρασία για 10 λεπτά.
Προσθέτουμε λίγη λίγη και την ζάχαρη ανακατεύοντας μέχρι να τελειώσει όλη η ποσότητα .
Αμέσως μετά προσθέτουμε το νερό και ανακατεύουμε πάντα σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να πήξει να το δούμε να ξεκολλάει από τα τοιχώματα της κατσαρόλας ,τότε είναι έτοιμος .
Σκεπάζουμε την κατσαρόλα μας με μία πετσέτα μέχρι να κρυώσει και τον βάζουμε σε ταψάκι η σε φόρμα .

Τον κόβουμε όταν κρυώσει και σερβίρουμε  .΄Καλή επιτυχία !! Εγώ τον βάζω σε φορμάκια και δεν τον καβουρντίζω πολύ- 10 λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία -να μην γίνει πολύ σκούρος !

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ


*Πατατόπιτα στα γρήγορα !!!


Πολύ εύκολη πατατόπιτα με απίθανη γεύση !!! Μαζί με μία σαλάτα μπορεί να γίνει το μεσημεριανό μας γεύμα !!!! Τις πατάτες επειδή με ρωτάτε δεν τις βράζουμε .

Υλικά μερίδες  5 με 6
3 μεγάλες πατάτες
2 κρεμμύδια μέτρια
αλάτι
πιπέρι
1 κοφτή κουταλιά  γλυκού μπέικιν πάουντερ
λίγο αλεύρι περίπου 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού.
λίγο ψιλοκομμένο μαιντανο
λίγο ελαιόλαδο 


Καθαρίζουμε πλένουμε και τρίβουμε τις πατάτες στο χοντρό μέρος του τρίφτη.
Τις στίβουμε αρκετά και τις βάζουμε σε μπολ.
Τρίβουμε στον ίδιο μέρος του τρίφτη και τα κρεμμύδια και τα προσθέτουμε μέσα στις πατάτες -δεν τα στίβουμε τα κρεμμύδια-




Προσθέτουμε και το αλάτι πιπέρι και μπέικιν και με  ένα κουτάλι ανακατεύουμε πολύ καλά -εγώ το έκανα με το χέρι.
Βάζουμε ελάχιστο ελαιόλαδο και το στρώνουμε στο τηγάνι μόλις ζεσταθεί λίγο .
Το μαγειρεύουμε σε μέτρια θερμοκρασία να μην αρπάξει αλλά και για να ψηθεί μέσα .
Με ένα πιάτο αναποδογυρίζουμε να ψηθεί κι από την άλλη πλευρά .



Το βάζουμε στην πιατέλα πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό κόβουμε σε τριγωνικά κομμάτια και σερβίρουμε!
*Θα σας συνιστούσα να το βάλετε σε πιο μεγάλο τηγάνι να γίνει πιο λεπτό -αν κι έτσι έγινε νοστιμότατο !!!
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ


Λουκουμάδες !!!


Υλικά για την ζύμη
500 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
500ml Νερό χλιαρό
2 κουταλιές σούπας ζάχαρη
2 φακελάκια ξερή μαγιά
2 βανίλιες
1 κουταλιά του γλυκού κανέλα τριμμένη
μια πρέζα αλάτι
Αραβοσιτέλαιο για το τηγάνισμα
Για το σερβίρισμα Μέλι θυμαρίσιο
Σουσάμι
Κανέλα



Εκτέλεση

Μέσα σε μεγάλο μπολ ανακατεύουμε με σύρμα το χλιαρό νερό την μαγιά  την ζάχαρη την κανέλα τις βανίλιες το αλάτι!!
Προσθέστε  σταδιακά και λίγο λίγο το αλεύρι και ανακατεύετε μέχρι να γίνει η ζύμη ένας πηχτός χυλός !
Σκεπάστε την ζύμη και αφήνετε σε ζεστό μέρος για 45-50 λεπτά μέχρι να διπλασιαστεί!!
Στην συνέχεια βάζετε λάδι να κάψει καλά και με ένα κουταλάκι του γλυκού αφού το βουτάτε μέσα σε ένα ποτήρι με νερό κάθε φορά παίρνετε μικρές ποσότητες ζύμης και ρίχνετε να τηγανιστούν !! Είναι πολύ τραγανοί απ έξω και μέσα πολύ αφράτοι !!

Gogo Samiou- ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ


Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Πατάτες στο φούρνο λουκούμι !!!!


Δοκιμάστε τες έτσι ακριβώς και θα ξετρελαθείτε από την καταπληκτική γεύση τους !!!!

Υλικά
Ομοιόμορφες πατάτες -ανάλογα τις μερίδες που θέλετε -εγώ έβαλα 5 .
αλάτι-πιπέρι-ρίγανη
χυμό από 2 λεμόνια
ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι τσαγιού
3 ποτήρια νερού νερό
1 κύβο ότι γεύση θέλετε -αν δεν σας αρέσει παραλείψετε τον -



Ανάβουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς να ζεσταθεί και ετοιμάζουμε το φαγητό μας.
Καθαρίζουμε πλένουμε και κόβουμε την πατάτα στα 2 οριζοντίως
Τις βάζουμε σε μπολ και ρίχνουμε από πάνω το λάδι την ρίγανη το αλατοπίπερο και τον χυμό από τα λεμόνια.



Τις τρίβουμε καλά και τις βάζουμε στην σειρά σε ταψί.
Mε ένα μαχαίρι τις χαράζουμε από πάνω όπως βλέπετε στις φωτογραφίες χωρίς να τις κόψουμε βαθιά να χωρίσουν .
Ρίχνουμε από πάνω κι ότι ζουμάκι έμεινε -
Προσθέτουμε και το νερό ΖΕΣΤΟ  απαραίτητα να τις σκεπάζει και διαλύουμε και τον κύβο -αν βάλετε-


Τις ψήνουμε βάζοντας τον φούρνο από κάτω αντιστάσεις και όταν δούμε και μαλακώσουν με ένα πιρούνι τις ψήνουμε βάζοντας τον φούρνο να ανάψει από πάνω μέχρι να ροδοψηθούν .Είναι τέλειες σε γεύση δοκιμάστε τες!!! Είναι πολύ ωραίες να συνοδέψουν τα κρεατικά για μπουφέ αλλά και σκέτες με σαλάτα .
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ



Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Πετιμέζι και ο τρόπος που το φτιάχνουμε !!!


Το πετιμέζι μου είναι χωρίς στάχτη η ασπρόπετρα που βάζουν μέσα για να το κόψουν..!!
Ομολογώ ότι καλύτερο δεν έχω ξαναφάει ...!! Εβγαλα 1,50 κιλό πετιμέζι!!
Υλικά
10 κιλά σταφύλια σουλτανίνα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μάδησα τα σταφύλια και τα έπλυνα πολύ καλά!!
Τα έστιψα λίγα λίγα με ένα βαρύ μπουκάλι τα πατούσα μέσα στην λεκάνη να λιώσουν και τέλος τα έστιβα καλά με τα χέρια μου!!
Τέλος πήρα τον μούστο και με μια σήτα που μέσα είχα βάλει διπλό τούλι τον έριχνα από την μία λεκάνη στην άλλη ..αυτό το έκανα πέντε φορές.
Ο μούστος τότε είναι πεντακάθαρος..
Τέλος τον έβαλα στην φωτιά και τον ξάφρισα μια φόρα...δεύτερη δεν χρειάστηκε .



Τον άφησα να βράσει δύο ώρες.
Τέλος έκλεισα το μάτι τον άφησα να κρυώσει!!
Την άλλη μέρα τον σούρωσα πάλι  μέσα στην σήτα με διπλό τούλι.
Έβαλα στην κατσαρόλα να βράσει πάλι και σε μία ώρα ήρθε και έδεσε και έγινε σαν μέλι..!!
Δεν μπορώ να σας περιγράψω την νοστιμιά του..ανώτερο και από θυμαρίσιο μέλι !!
Μια κουταλιά του γλυκού θα λαμβάνει η οικογένειά την ήμερα τις κρύες ημέρες του χειμώνα.Κάνει καλό στην υγεία!!






Gogo Samiou    ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ /ΗΔΕΣ

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Αφράτα σπιτικά Ντόναντς με σοκολάτα !!!


Έφτιαξα κ εγώ τα ντόνατς φούρνου της κυρίας Tzenis Tsanaktsidou κι έγιναν Θεϊκά !!!
 Υλικά:
1 φλιτζάνι τσαγιού γάλα χλιαρό 
μισό φλιτζάνι τσαγιού νερό 
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο 
6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 
1 φακελάκι ξηρή μάγια 
4 κούπες αλεύρι για όλες της χρήσεις!
 
Εκτέλεση
Βάζουμε το μισό αλεύρι και τη ζάχαρη στο μπολ!
Διαλύουμε την μάγια στο χλιαρό γάλα 
Ανακατεύουμε και ρίχνουμε το βούτυρο και το νερό και τέλος το υπόλοιπο αλεύρι!
Σκεπάζουμε την ζύμη για.1 ώρα!
Ανοίγουμε σε αλευρωμένη επιφάνεια φύλλο πάχους 2 εκατοστών η ποιο χοντρό!
Με ένα ποτήρι κόβουμε δισκάκια!
Τα τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψάκι και τα αφήνουμε άλλη μισή ώρα!
Τα ψήνουμε στους180 βαθμούς για 15 λεπτά!
 
Συναρμολόγηση
Λιώνουμε κουβερτούρα γάλακτος σε Μπεν Μαρί και τα περιχύνουμε!
Ρίχνουμε από πάνω και τρούφα σοκολάτας ή χρωματιστή ή και σκέτα !
 
Βιολέτα Καξηρή"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
 
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Τσουρεκάκια με ζαχαρούχο μούρλια !!!


Έφτιαξα μια δόση τσουρεκάκια με ζαχαρούχο γάλα κι έγιναν φανταστικά και ανάρπαστα !!! Δοκιμάστε τα κι εσείς !!

 Υλικά
1 ζαχαρούχο γάλα
2,5 κιλά αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2,5 κουτιά ζάχαρη --τα κουτιά από το άδειο ζαχαρούχο για μέτρημα-
2 κουτιά σπορέλαιο
3 κουτιά χλιαρό νερό
6 αυγά
220 γραμ μαγιά νωπή 
2 βανίλιες
1 κουταλιά σούπας μαχλέπι
1 κουταλιά σούπας μαστίχα κοπανισμένη
χυμό και ξύσμα από ένα πορτοκάλι

 Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το ζαχαρούχος σε πολύ χαμηλή  φωτιά μαζί  με την ζάχαρη  ώσπου να ενσωματωθούν.
Προσθέτω  το καλαμποκέλαιο, χτυπάω τα αυγά και  τα ρίχνω άμεσα στο γάλα τα κατεβάζω από τη φωτιά.
Σε μία λεκάνη λιώνω τη μαγιά με το νερό  ρίχνω το μείγμα με το γάλα και τα αυγά και  όλα τα υπόλοιπα  υλικά βουτώντας τα χεριά μου σε λίγο καλαμποκέλαιο.
Σκεπάζω για 2 ώρες να φουσκώσει το μείγμα ,το πατάω με τα χέρια να ξεφουσκώσει άλλη μία ώρα  να φουσκώσει ξανά και  πλάθω τα τσουρέκια τα βάζω σε λαδωμένη λαδόκολα  σε ταψί σκεπάζω για να φουσκώσουν περίπου μισή ώρα,τα αλείφω με αυγό χτυπημένο κ από πάνω  αμύγδαλο-- αν θέλουμε  κι έχουμε --και ψήσιμο --στο δικό μου φούρνο περίπου μισή ώρα στους 170 βαθμούς!


Vasw Kexagia‎"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κέικ Βραζιλίας !!!



Υλικά
3 καρότα ωμά
3 αυγά
3/4 φλιτζάνι τσαγιού ηλιέλαιο
2 φλιτζάνια ζάχαρη (εγώ έβαλα 1,5)
2 φλιτζάνια αλεύρι κοσκινισμένο
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
1 βανίλια

Επικάλυψη
1 κουταλιά βούτυρο
1 ζαχαρούχο
6 κουταλιές καουτόνικ

Ζεστάνετε σε κατσαρόλα το Βιτάμ προσθέστε το ζαχαρούχο  ρίξτε και το καουτόνικ και ανακατέψτε καλά.

Εκτέλεση κέικ
Βάλτε στο μούλτι τα 4 πρώτα υιικά να χτυπηθούν καλά και μετά ρίξτε τα υπόλοιπα υλικά και χτυπήστε 5 λεπτά.
Λαδώστε και αλευρώσατε ένα μέτριο ταψάκι (εγώ το έφτιαξα σε φόρμα στρόγγυλή ) και ρίξτε το μείγμα και ψήστε στους 170 βαθμούς .
Μόλις ψηθεί τρυπήστετο παντού και ρίξτε την επικάλυψη.

Δεν είχα όμως ζαχαρούχο γάλα και το έκανα με σάλτσα σοκολάτας που μπορείτε να κάνετε κι εσείς σας δεύτερη επιλογή
250ml γάλα
250γρ κουβερτούρα
1κ.σ.βούτυρο
2κ.γ.μέλι

Ολα μαζί να λιώσουν και  το ρίχνουμε επάνω από το κέικ .Καλή επιτυχία !!!


Eleni Kalaitzidou-"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

Μουσταλευριά !!!


Υλικά
3 ποτήρια μούστο
3 κουταλιές σούπας Νισεστέ
3 κουταλιές μέλι
1 κουταάκι γλυκού  κανέλα
καρύδια ψιλοτριμμένα
Σουσάμι καβουρδισμένο !!



Εβαλα τα δύο πρώτα ποτήρια μούστου να βράζουν στην κατσαρόλα.
Ανακάτεψα το νισεστέ στο τρίτο ποτήρι και έριξα μέσα στην κατσαρόλα.
Πρόσθεσα το μέλι την κανέλα και μόλις έπηξε το έριξα σε μπολάκια και πασπάλισα με το σουσάμι και τα ψιλοκομένα ή ψιλοτριμμένα καρύδια!!


Για τον μούστο αγόρασα σταφύλια και τα έστιψα στο χέρι !!

Gogo Samiou-"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

MAΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Πανεύκολα cookies με 4 υλικά !!!


 Υλικά
400γρμ. βούτυρο,
1 γάλα ζαχαρούχο,
1 πακέτο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
κουβερτούρα.

Χτυπάω το βούτυρο με το μίξερ μέχρι να αφρατέψει, προσθέτω το γάλα, χτυπάω λίγο ακόμα κ μετά προσθέτω σιγά σιγά το αλεύρι.
Κόβω μικρά κομματάκια κουβερτούρα κ ανακατεύω με ένα κουτάλι.
Βάζω λαδόκολλα στο ταψί κ φτιάχνω μπαλάκια κ τα πατάω λίγο από πάνω.
Τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 με 20 λεπτά.

Γεωργία Παγανιά‎""ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Eργολάβοι με 3 υλικά !!!



Υλικά
320 γραμ αμύγδαλα κλευκά
600 γραμ άχνη ζάχαρη
5 ασπράδια αυγών
βουτυρόκρεμα για την γέμιση




Εκτέλεση
Στο μπλέντερ αλεθουμε τα αμύγδαλα μαζί με την ζάχαρη άχνη και τα δυο ασπραδια!
Την μεταφέρουμε σε μπολ και το χτυπάμε λίγο ακόμα με το μίξερ προσθέτοντας τα υπολοιπα ασπραδια και 2 κουταλιες σουπας.αμυγδαλο λικερ!
Βάζουμε την ζύμη στο κορνε και τοποθετούμε στο ταψί με.λαδοκολλα δισκάκια στα οποια βαζουμε ενα αμυγδαλο απανω ψήνουμε για 20 λεπτα στους 180 βαθμούς!



Βουτυρόκρεμα υλικά
100 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
100 γραμμάρια
άχνη ζάχαρη
1 βανίλια




Εκτέλεση
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ασπρίσουν!

Συναρμολόγηση
Τοποθετουμε εναν εργολάβο ανάποδα βάζουμε κρέμα και το κλείνουμε με.εναν άλλο εργολάβο!



ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ:
Μου λείπει μια φωτογραφία στα σχόλια ως προς την εκτέλεση των γλυκών στο πρωτο στάδιο της εκτέλεσης θα είναι ενα μίγμα μαλακό και κάπως υγρό που θα πλάθεται αλλά μόλις πάμε στο δεύτερο στάδιο το οποίο μεταφέρουμε σε άλλο μπολ και ρίχνουμε τα ασπραδια παιρνει την μορφή την ρευστή μαλακή αφρατη!

Από Tzeni Tsanaktsidou"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Τούρτα Cookies !!!

Υπέροχη απολαυστική τούρτα μπισκότου !!!

Yλικά
2 πακέτο Μπισκότα σοκολάτας
2 κουταλιές σούπας  βούτυρο
2 φακελάκια  Κρέμα ζαχαροπλαστικής
800 ml γάλα φρέσκο
380 gr κουβερτούρα γάλακτος
1 1/2 φλιτζάνια τσαγιού  Κρέμα γάλακτος
Μισό πακέτο μπισκότα για την κρέμα


Λιώνουμε το βούτυρο, θρυμματίζουμε τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε να πάει παντού το βούτυρο. Τα στρώνουμε σένα τσέρκι και το βάζουμε στο ψυγείου.
Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα ζαχαροπλαστικής με το γάλα και Ρίχνουμε μέσα τα σπασμένα μπισκότα σε κομματάκια. Ρίχνουμε την κρέμα στο τσέρκι πάνω από τα μπισκότα και το βάζουμε στο ψυγείο.

Για την γκανάζ. ..
Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και ρίχνουμε μέσα την σοκολάτα σε κομματάκια.
 Ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθούν, αφήνουμε λίγο να κρυώσει και το Ρίχνουμε πάνω από την κρέμα.
Ξαναβάζουμε στο ψυγείο.
Γαρνίρομαι με ότι θέλουμε.Καλή επιτυχία !!!


Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou-"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Πάστες Χιονούλα !!!





Υλικά παντεσπάνι
4 αυγά
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1 Μπέκιν πάουντερ
1 βανίλια
1.φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι!

Εκτέλεση παντεσπάνι
Χτυπάμε τα αυγά 10 λεπτά ρίχνουμε την ζάχαρη και χτυπάμε άλλα 10 λεπτά και τέλος προσθέτουμε Μπέικιν  βανίλια και το αλεύρι!!
Τοποθετούμε στα κατάλληλα φορμάκια και τα ψήνουμε για 20 λεπτά!!



Κρέμα
1 κιλό γάλα
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
4 κουταλιές.κορν φλάουρ
2 κουταλιές Βιτάμ!



Γκαρνί ινδοκάρυδο και κεράσια -συναρμολόγηση πάστας.
Παίρνουμε το ατομικό κεκάκι το κόβουμε στην.μέση γεμίζουμε με κρέμα και ξαπλώνουμε γύρω γύρω γκαρνί χτυπημένη πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο και τοποθετούμε το κερασάκι από πάνω -καλή επιτυχία !!!

Συνταγή φωτό ..από Τzeni Tsanaktsidou-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! AΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!